Värdelöst grubblande

Publicerat: september 20, 2013 i Vardagsgrubbel

VGrubblande

Värdelöst vetande, är ju ett välkänt begrepp. Men värdelöst grubblande? Efter att i en vecka nu ha grubblat över en helt obegriplig lapp som någon satt upp, har jag slutligen förstått innebörden av värdelöst grubblande.

Tomas och jag brukar ofta gå en runda runt Örnässjön, där vi bor. På vägen hem häromveckan, upptäckte vi en lapp som någon fäst på ett träd (se bild) ”STÖRRE GRENAR UTAN TAGGAR”. Vad i all sin dagar kan detta betyda?

Fyra tips på värdelöst grubblande
  1. Du kan grubbla på vem som har satt upp denna lapp – antagligen kommer du aldrig att få svar på denna fråga.
  2. Du kan grubbla över vilka träd som har grenar utan taggar. Gäller inte det de flesta träd i Sverige (jag trodde bara rosbuskar hade taggar)?
  3. Du kan grubbla över att om du nu hittar genar utan taggar, varför måste de vara större? Hur definieras större?
  4. Du kan grubbla över varför du ska placera dina nyligen funna större grenar utan taggar, just här – och vad händer med dem sen? Eldas de upp, eller fyller de en funktion för någon?
Cias Lyckopiller: ”De där nejen man inte tänker på”

För att du som läser Grubbelmia.se inte ska känna dig totalt besviken över veckan värdelösa grubblande, slutar jag min post med att tipsa om en väns bloggpost. Den heter ”De där nejen man inte tänker på”, och handlar om… Ja, varför inte kolla in Cias Lyckopiller – som bloggen heter. Cias senaste post där rekommenderas starkt › ›

Ja, med dessa värdelösa grubblerier tar jag nya tag med bloggandet i höst. Tanken är nu att försöka lägga ut en ny bloggpost varje söndag. Nästa fredag tänker jag blogga om ”Ingen vill längre titta på – alla vill vara i rampljuset”.

Välkommen tillbaka då!
/Grubbelmia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s