Om Grubbelmia

Jag grubblar med glimten i ögat…

Generationer av grubblare bakom mig har antingen blivit sjuka eller genier. Tänker mig att det måste finnas en väg mellan dessa två ytterligheter. Jag har beslutat mig för att bejaka grubblargenen, och kasta mig ut i det okända. Vore tacksam för ditt sällskap i detta spännande landskap. Kommentera gärna, eller skicka mig ditt eget inslag – så publicerar jag det under Gästgrubbel.

Bloggen startades i slutet av maj, år 2009. Min reseblogg från fältstudiet i Kina, har lagts in i efterhand. Jag räknar med att skriva nya bloggposter cirka en gång i veckan (med reservation för perioder av inspirationstorka). Vill du komma i mer personlig kontakt med mig, är du välkommen mejla grubbelmia@gmail.com.

Efter påtryckningar lägger jag till några mer personliga rader.Mia

Tillverkad i ett tält på Gotland. Född i Göteborg. Utspridd världen över. Pappa, polis – mamma socialpedagog. Ändå gick mycket snett. Adopterad av en präst när jag var tolv år.

Förlovad tre gånger. En gång i USA (med en spion), och en gång med en mexikansk föräldralös predikantpojke. Sedan med en svensk ”Computer Geek” – som jag idag är lyckligt gift med.

Stolt mamma till de bästa söner man kan drömma om. Numera utvidgas min kärlek även till min älskade svärdotter och två underbara barnbarn – samt några nära och kära vänner.

Försöker lära mig att stanna upp, och leva här och nu. Finna glädje och förnöjsamhet i det enkla som finns framför mig. Sluta jaga efter vind.

Återigen… ni som vill veta mer får mejla mig (grubbbelmia@gmail.com). Du delar din livshistoria och jag delar min. Tillsammans blir vi starka!

.

”Jag grubblar i mitt hjärta, min ande tänker efter”.  Psaltaren 77:7

.

https://grubbelmia.wordpress.com/wp-admin/post-new.php

kommentarer
  1. Mia skriver:

    Tack för din uppmuntran Börje! Den kom mycket lämpligt… Allt gott till dig. Kram från Mia

  2. Börje skriver:

    Hej!

    Det här var en av de bästa bloggarna jag har läst. Många intressanta inlägg och mycket tänkvärda och bra åsikter. Du är ju tydligen kristen också men kan ändå komma med kritiska inlägg om kristna människor och företeelser i den kristna världen. Det uppskattar jag verkligen. På min blogg har jag väldigt mycket kritiska inlägg om kyrkans värld, ofta är jag kanske alldeles för elak men det ingår mycket ironi också. Ska länka till din blogg på min hemsida. Och jag måste bara fortsätta att läsa vad du skriver.

    Börje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s