En kyckling för ett övergrepp?

Publicerat: juli 24, 2010 i Barndoms- och ungdomsgrubbel

Den femåriga flickan var just på väg upp för trappen, när frälsningssoldaten drog in henne på toaletten. Vad som hände därinne är och förblir en mörk hemlighet…

Efter övergeppet mådde frälsningssoldaten inte så bra. Lustan innan var utbytt i ånger. Han gick och köpte en kyckling, för att ge till flickans familj.

Gråtande ringde han på dörren och bekände vad han just utsatt flickan för. Familjen tog emot kycklingen, men flickan var märkt för livet…

Hemsk historia, tycker kanske någon. Ändå utsätts barn idag, just denna sekund – för värre övergrepp än det som just beskrivits.

Vem skipar rättvis för alla utsatta barn?

Jag vill tro på att det alltid finns någon som ser. Att det finns någon som en dag skipar rättvisa för alla dolda brott. Denna någon kallar jag Gud.

Och flickan i berättelsen – det var jag.

/Grubbelmia

kommentarer
 1. Simon skriver:

  glöm ditt förflutna och gå vidare, annars kommer du bara fastna och må dåligt hela tiden, inget kul liv då.

 2. mr Alias skriver:

  En dag kommer Gud att göra upp med all ondska, när man hör att det hänt sådant som det du varit med om Grubbelmia så kan man tycka att det har tagit lång tid.

  Men det är kanske för alla ska få chansen att göra upp, för om Gud rensar bort all ondska och du eller jag inte har gjort upp, då måste Gud rensa upp oss med. Annars vore det ju inte någon upprensning.

  Jag hoppas att dina sår skall läka och att du blir befriad från spåren och smärtan som detta har orsakat dig genom livet.

  Var rädd om dig i dina bearbetningar. /mr Alias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s