Mellan drömmar

Publicerat: februari 27, 2011 i Vardagsgrubbel

Har du någonsin känt att de drömmar du en gång hade, är passé? Du vill ha nya, som passar här och nu.

Så känner jag. Mycket av det jag trodde var min väg framåt, har visat sig vara snårig skog. Det som såg ut som en motorväg, har visat sig vara ”dead end”.  Är plötsligt sugen på att ge mig ut på okända småvägar igen. ”Motorcykelvägar” som min väns man Mats, kallar det. Inte närmaste vägen till målet, men vackra vägar, och vägar som är roliga att köra.

Innan jag gör mig redo för nya spännande utflykter, tänkte jag renovera mitt inre. Jag vill titta upp mot himlen. Känna solen dansa över hela min kropp. Låta det söta vårregnet, vattna min själ.

När solen kommer vill jag lägga mig på en het klippa, och andas havsluft.  

Sedan ska jag ut och köra.
/Grubbelmia

Ps) Bifogar Jack Johnsons ”In Between Dreams”. Funkar inte länken, sök upp den på YouTube..

kommentarer
 1. Björn skriver:

  Ja motorvägen leder ofta till full fart och krachen blir då oxå större. Dessutom blir man lättare fartblind på vägen. Ändå känns det ibland som jag inte lär av misstagen utan hamnar där. Nåja det finns som tur är avfarter till lite mindre och mysigare vägarna. Där man hinner med sig själv tid för eftertanke hinna se sig om kring på vägen och upptäcka nya vyer. Fullt med vackra rast platser där nya drömmar kan växa fram till agerande och man hinner slicka såren efter dom gamla.

  Kanse är det så vi människor fungerar vipps så är man ute på motorvägen igen å hej å håll i hatten för nu går det undan. Vi är ju bara människor inte är vi fullkomliga inte är vi perfekta. Kanse är vi skapta så.

  Kanse det är tänkt så att vi tillsammans ska hitta vägen. Plocka små pusselbitar av varandra medans vi är här och hälsar på en stund på jorden. Pussel bitar leder ju till helhet men hamnar fel ibland. Kanse är det pusselbitarna som leder till Gud= kärlek, helhet.

  Ja inte vet jag, men vill gärna tro så. Med hopp om livet Björn

 2. Linnea. skriver:

  Verkligen tänkvärda ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s