Min vattengympaledare är deppig!

Publicerat: september 20, 2011 i Vardagsgrubbel

Så var det då dags att komma igång med terminens första vattengympapass. Min vän och jag åker iväg till simhallen, glada över att äntligen komma igång. Men vad möter oss? Jo, en före detta överhurtig instruktör – som totalt tappat farten. Hon sa nästan ingenting. Rörde sig så långsamt att jag tror att hon uppfunnit en ny sport: vattenqigong!

Åkte hem aningen besviken – grubblandes över vad som kan ha fått denna vanligtvis så glada kvinna, att se ut som om hon svalt sju citroner och dödat sin katt. Jag känner henne inte tillräckligt väl för att fråga, men funderar över hur vissa yrkeskategorier är mer utsatta än andra. Det är ju inte många som ser om brevbäraren har en dålig dag, men en instruktör inom hälsa förväntas alltid vara i form. Eller?

Kanske ska jag flytta till USA, för där ler vattengympalärarna ALLTID. Se video nedan.

För om inte min vattengympaledare kan peppa mig i höst…

Vem ska då göra det?
/Grubbelmia

kommentarer
  1. Mia skriver:

    Daniel: Tack för tipset! Jag har nu hittat något som är bättre än vattengympa…

  2. Daniel skriver:

    Du kan också komma i form med amfetamin 🙂 Tror du får både energi och blir ”glad” på samma gång..

    /D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s