Idag tappade jag trosorna

Publicerat: juni 14, 2012 i Vardagsgrubbel

Man tror ju inte att det är sant, och jag är osäker på om jag verkligen borde blogga om det här. En del av er minns när jag gick från tandläkaren, med en dryg meter toapapper hängande från byxorna. Och den stilige mannen, som på engelska uppmärksammade mig om min situation. Tänkte väl då, att det inte går att bli mer utskämd på offentlig plats – ja, om man inte är rockstjärna eller nåt då…

På vägen till jobbet i morse, kände jag hur det knölade obekvämt i knävecket under min svarta jeans. Tänkte att ”det får jag kolla upp när jag kommer fram”. Strax utanför porten ropar en dam: ”Hallå där, du har tappat det här”. 

Jag vänder mig sakta om, och ser damen hålla i gårdagens trosor. Hur kan detta vara möjligt?

Drar mig till minnes att jag varit ovanligt trött, när jag alldeles för sent skulle gå och lägga mig. Slarvigt hade jag dragit av mig alla kläder och (ja, jag skäms) lagt dem i en hög på golvet.

I morse, när jag klädde på mig hade jag väl lite bråttom – eftersom mötet på Vetenskapsrådet började redan klockan 8.00. Borde väl ha skakat lite på jeansen, innan jag halvsovandes drog på dem.

Ja, resten kan du räkna ut själv…
/Grubbelmia

kommentarer
 1. Linnea skriver:

  ”Det är tillåtet att göra bort sig” stod på väggen på en barnmorskemottagning då jag väntade mitt sista barn.
  Det tänkespråket tog jag med mig från den dagen och plockar fram vid behov:-)

 2. Mia skriver:

  Ha, ha… Idén med nudistlägerskylten, är ju helt underbar ;D Jo, jag minns dig från Hjälmared, det har bara varit lite full upp. Ska kolla in din sajt – så hörs vi…

 3. Anne skriver:

  LOL! Underbart!

 4. Lars Borre skriver:

  Hej Mia,
  Ja det flimmrar väl till för ögonen på varje person av manligt kön när man läser denna rubrik. Maximal uppmärksamhet skulle man kunna säga. Ungefär som när jag satte upp en skylt utanför den starkt trafikerade gata där jag tidigare bodde där alla körde för fort och var ovarsamma om våra små barn. ”NUDISTLÄGER, KÖR SAKTA!” Effekten var ganska påtaglig.
  By the way… Vi träffades på Hjälmared när Eddie Chumney var där i vinter. Lämnade lite bibelstudiematerial som jag haft förmånen att jobba med de senaste åren. Var något av intresse? Kan det finnas något användningsområde inom El Shaddai? Titta gärna in på min hemsida: http://www.larsborre.se så får du/ni veta lite mer om vem jag är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s