Barfotapromenad

Publicerat: juni 15, 2011 i Vardagsgrubbel

Frågar min son om han vill gå ut en timme, eller två. ”Okej”, svarar han ”men då går vi barfota”. Min första tanke är att ”det kan vi väl inte göra”. Nu sitter jag här med blåsor på fötterna.

Vad gör man inte för lite kvalitetstid med sin son? Nu har vi traskat runt Lillsjön och lite till, samtidigt som vi pratat om kompisar, utbildning och tjejer. Samtalet var värdefullt, med stegen var fyllda med smärta. Pillade just ut en liten glasbit ur ena hälen. Det gjorde ont. Men själen mår bra…

Någon sa till mig nyligen att ”man ska prova något nytt varje vecka”. Vem du nu var som sa det, hoppas jag att en nästan två timmars barfotapromenad (inklusive bad med kläderna på) fyller min kvot för två veckor framåt.

Har någon tips på nästa nya sak jag kan prova? Vore tacksam om det inte involverar blodspillning, denna gång 😉

//Grubbelmia

kommentarer
  1. Linnea skriver:

    Massor av applåder för att Du sa ja till detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s