Min vän har sett ett UFO

Publicerat: augusti 29, 2011 i Vardagsgrubbel, Vetenskapsgrubbel

Ja, jag hade inte bloggat om det – om det inte vore för att det är en av mina vänner (Joaquin) som har filmat händelsen. Vet själv inte vad jag ska tro. Finns det liv på andra planeter eller inte?

Med tanke på det jag bloggade om kvantfysik nyligen, har jag blivit mer ödmjuk inför det jag inte förstår. Om subatomära partiklar (de minsta delarna i universum) tycks gäcka vårt logiska tänkande, kanske det inte är osannolikt att de största delarna i universum innehåller liknande mysterium?

Kolla själv, och se vad du tycker…
//Grubbelmia

kommentarer
  1. Eva skriver:

    Jag tror inte på UFO:n… /Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s