En sjuk jul..

Publicerat: december 27, 2011 i Vardagsgrubbel

Så är det då äntligen jul. Med en fullpackad bil, drar vi förväntansfulla iväg mot Funäsdalen. Väl där blir det snöstorm och sjukstuga. När feberyran lagt sig, kommer vissa av oss iväg på promenad. Vem visste då att denna enkla aktivitet skulle fyllas av romantik, nakenchock och misshandel…

I mitt bildspel nedan får du följa bröderna Lars och Tomas, sonen Simon, mamma Mia, turturduvorna Samuel och Amandine genom pusspauser och nakna ändar. På slutet spårar den överförälskade Samuel ur, och sparkar på sin svåger Lars. Väl hemma sitter farmor Kerstin i soffan och väntar oroligt. Farfar Bengt ligger forfarande däckad i sängen. Tomas syster Charlotte med man, är de enda som är friska nog att åka skidor. Barnen Lukas och Linnea tar igen sig med film, efter en dag i fjället…

Kilcka på länken som följer för att se bildspelet: Jul i Funäsdalen

Hur var din jul? Undrar…
/Grubbelmia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s