En kvinna utan bh…

Publicerat: februari 20, 2012 i Vardagsgrubbel

…  ska väl inte kunna generera grubbel, men det gör hon. Jag störs av att jag störs.  Kan skylla på att jag är ovan med att fika med bh-lösa kvinnor, men det håller ju inte.     

Vill gärna se mig som en jämlikhetssträvande person som bejakar kvinnlig frigörelse. Ändå sitter jag där med min kaffekopp, och tänker mer på att amningen satt sina spår – än på vad kvinnan säger.

Vad är det för fel på mig?
/Grubbelmia

kommentarer
 1. Mia skriver:

  Sara. Skulle nog önska att samma chans till en bh-fri dag gällde för alla kvinnor – även om jag inser att jag själv på grund av kulturell ovana inte gillar att hängbröst blir så tydligt exponerade 🙂

 2. sarasord skriver:

  Jag tycker om att skippa bh:n ibland 🙂 men har man ammat mycket bör nog push up rekommenderas… 🙂

 3. Mia skriver:

  Skönt att höra att det förmodligen inte är något fel på mig, Björn 🙂 Men jag blev ändå lite förvånad över min reaktion… Gillar inte när mina åsikter i teorin, inte fungerar med praktiken.

 4. Björn skriver:

  Vi väljer inte våra tankar (dessa präglas i våran barndom av våran uppfostran) Att. tänka en tanke gör ingen ont inte heller sårar det någon. Det krävs en handling för detta. Så jag förmodar att du inte utryckte din tanke i ord till personen i fråga. Med andra ord så är det förmodligen inget fel på dig utan du är nog ganska ”normal” 🙂 🙂 Tankar är ju som bekant bara tankar vilka vi nog faktiskt får acceptera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s